16-18 éves korosztály

A nagyobbak számára is sok lehetőség áll nyitva. Ők már komolyabb, felelősségteljesebb feladatokat is kapnak. Részt vesznek a programok szervezésében, a fiatalabb korosztályok segítésében.  A 16 éves korosztály számára a JC (Junior Counsellor) program áll rendelkezésre (egy village program keretei közt), míg a Seminar Camp a 17-18 éveseknek szól. Természetesen létezik 16-18 évesek számára nyitott Youth Meeting is.

Olvassa el a programokat:

Junior Counsellor

A JC (Junior Counsellor) résztvevője lehet a Village, illetve junior vezetőként az Interchange programoknak. Feladata, hogy a táborokban, illetve a csereprogramokban a vezető munkáját segítse, kapocsként szolgáljon a vezető és a gyerekek között. A Village-k juniorjai pozíciójuknál fogva mindig egy dinamikus csapatot alkotnak.

A Junior Counsellorrá válás szorosan összefügg a hazai Junior Branch (link) életében betöltött szereppel, az itt folytatott munkával. Az egyikből szinte automatikusan következik a másik.

Több információt itt kérdezhet meg: village [at] hu.cisv.org

Szeretné, ha a gyermeke Junior Counsellor programon venne részt? Jelentkezzen itt!

Seminar Camp

Ezen a programon 17-18 évesek vehetnek részt. A Seminar Camp egy háromhetes tábor, 30 résztvevővel, akik a világ 12-15 országából érkeznek. A résztvevők a programokról maguk gondoskodnak, így minden fiatal számára garantált az érdeklődési körüknek megfelelő program és szórakozás.  A tábort vezető  felnőttnek valójában csak a megfelelő körülményeket (szállás, étkezés, eszközök) kell biztosítania. E CISV program során kifejezetten fontos, hogy a résztvevők a saját elképzeléseik szerint formálják a tábort.

Jellemzőek az intellektuális programok, kis és nagy csoportos beszélgetések, különböző elképzelt helyzetekben levő problémák megoldása. A résztvevők megismerik és véleményt formálnak az egyéni, nemzetközi és kultúrák közti problémákról, ügyekről.

~~Több információt itt kérdezhet meg: seminarcamp [at] hu.cisv.org

Szeretné, ha a gyermeke Seminar Camp programon venne részt? Jelentkezzen itt!

Csatlakozz a CISV-hez

Legyél Te is CISV tag
Szerezz barátokat a
világ minden tájáról!

Csatlakozz a JB-hez!

Légy Te is szervező!
A Junior Branch tagok maguk
szervezik a programokat.

Jelentkezz Leadernek!

Szeretnél Te is vezető lenni?
Tudj meg mindent a jelentkezésről itt.

Legyél Te is Támogatónk!

Te is szívesen állsz egy jó ügy mellé?
Akkor keress minket a cisvhungary [at] gmail.com email címen!