Programjaink

Várjuk jelentkezéseteket szabad helyeinkre!


Időpontváltozások

 

Village - Budapest, Hungary          2020. július 17. - augusztus 13.


 

Jelentkezési és részvételi feltételek

A programjainkra való jelentkezés az alábbi lépések szerint történik.

A CISV Magyarország Gyermek Alapítvány weboldalán (www.hu.cisv.org) lehet regisztrálni, majd jelentkezni az egyes programokra.

 

A jelentkezéssel kapcsolatos határidők:

- jelentkezési felület megnyitása: 2019. 11. 08. péntek

- éves alapítványi támogatói díj 1. felének befizetése: 2019.12.01. vasárnap

- jelentkezési határidő a honlapon: 2019.12.01. vasárnap

- visszajelzés kiküldése: 2019.12.16. hétfő

- aláírt elfogadó nyilatkozat visszaküldése: 2020.01.10. péntek

- éves alapítványi támogatói díj 2. felének befizetése: 2020.02.23. vasárnap

- a részvételi díj 1. felének befizetése: 2020.02.23. vasárnap

- a részvételi díj 2. felének befizetése: 2020.04.26. vasárnap

- a fent megjelölt határidők a jelentkezés első körében érvényesek, mindenkinek egyforma lehetőséget biztosítva, hogy bármelyik, korban hozzá illő táborba jelentkezzen és az elfogadó nyilatkozat visszaküldésével, valamint a részvételi díj befizetésével ezt megerősítse,

- azok, akik a megjelölt határidő után jelentkeznek, ezt már csak a megmaradt helyekre tudják megtenni,

- a fennmaradt helyekre jelentkezőknek 2019.12.01-én új határidőket fogunk megadni.

 

Éves alapítványi támogatói díj:

Az éves alapítványi támogatói díj a CISV Magyarország Gyermekalapítvány éves rendezvényein történő részvételére, valamint a tábori jelentkezésekre, részvételre ad lehetőség.

A támogatói díj összege: 50.000 Ft / tag, mely 50 pont / tag értéket képvisel. Az alapítvány tagjai egyéni és családi közösségi segítséggel, aktív részvétellel pontokat tudnak szerezni, ezzel csökkentve a támogatói díj mértékét.

Részletes tájékoztatás és szabályzat itt.

 

Jelentkezés menete:

Az online jelentkezési lap kitöltése után a jelzett határidőig a CISV Magyarország tájékoztatást ad a jelentkezés elfogadásáról, vagy elutasításáról. A kiválasztás a CISV International által előírt irányelvek (kor, nem, volt-e már CISV táborban stb.) alapján történik. A résztvevők családjaival esetenként a CISV Magyarország képviselői rövid bemutatkozó találkozót is tartanak (jellemzően az új családok esetében).

Amennyiben a jelentkezést elfogadtuk, úgy elektronikus úton küldünk egy jelentkezési lapot, melyet - a szülő által aláírva - szkennelve kérjük visszajuttatni a CISV Magyarország elektronikus címére valamint az eredeti példányt a visszaigazoláson szereplő postai címére. A jelentkezés így válik teljessé, amennyiben a jelentkezési lap nem érkezik meg a határidőig a jelentkezést érvénytelennek vesszük és a programlehetőséget másik jelentkezőnek ajánljuk fel.

Sikeres jelentkezés esetén a jelentkező, illetve családja vállalja, hogy a program részvételi díjának 50%-át előlegként a CISV Magyarország számlájára legkésőbb a megadott határidőig befizeti. Amennyiben ez nem történik meg, úgy a várólistán lévő jelentkezők közül más kap lehetőséget a programon való részvételre.

A részvételi díj második felének befizetési határideje szintén megadott.

Amennyiben a jelentkező eláll a jelentkezésétől, a befizetett összeget a CISV Magyarország kizárólag abban az esetben köteles visszatéríteni, ha a kiesett jelentkezőt családja legkésőbb április végéig egy, a program korra és nemre vonatkozó követelményeinek megfelelő jelentkezővel tudja pótolni.

Amennyiben a jelentkező a határidők valamelyikének nem tesz eleget, úgy a CISV Magyarország a jelentkezést semmisnek tekintheti, és a jelentkező által befizetett összeget nem köteles visszafizetni.

 

A részvételi díj összetevői:

- CISV International nemzetközi tagdíj,

- CISV International program díj,

- felelősség biztosítás (külön szabályzattal),

- biztosítás (BBP, külön szabályzattal),

- vezetői tréning hozzájárulás,

- levásárolható voucher (3.000 Ft).

A részvételi díj nem tartalmazza az utazás költségeit. Igény esetén a CISV Magyarország segítséget nyújt az utazás megszervezéséhez.

Az olyan programoknál, ahová a csoport vezetővel utazik (Village, Step Up, Interchange, Youth Meeting - 15 év alatt), a vezető utazási költségét (repülő-, vonatjegy, vízum, egyéb útiköltség, stb.) a csoport állja.

Külön költség továbbá:

- Vízum költségek (csoport, vezető),

- előkészületek során felmerülő egyéb költségek.

 

Jelentkezni a regisztrált tagoknak, bejelentkezés után az alábbi oldalon lehet:

www.hu.cisv.org/node/add/electronic-application-form

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy dátum (pár napos eltolás), vagy helyszín (csak országokon belüli) esetenként változhat a rendező ország lehetőségeihez igazodva. Erről, ha lesz ilyen, értesítést küldünk.

További hasznos infó itt: http://mycisv.cisv.org/assets/C-03_Programme_Basic_Rules

Kérjük:

- a gyerekeket a gyerekek nevével, email címével (azaz adataival) regisztráljátok, a szülők adatait pedig mindenképp adjátok meg

- minden családból legalább 1 felnőtt is regisztráljon, hogy a Host Family vállalásokat ne a gyerekek nevében adjátok (itt a szülői adatok helyére "-"-t írjatok)

- aki elfelejtette a profil nevét, az ne regisztráljon újra, hanem írjon nekünk egy rövid emailt, hogy keressük meg a profil nevét, mi meg fogjuk küldeni, majd kérjetek új jelszót itt: www.hu.cisv.org/user/password

- akinek változott az emai címe, az frissítse az adatait

Köszönjük!

Üdv:

Csatlakozz a CISV-hez

Legyél Te is CISV tag
Szerezz barátokat a
világ minden tájáról!

Csatlakozz a JB-hez!

Légy Te is szervező!
A Junior Branch tagok maguk
szervezik a programokat.

Jelentkezz Leadernek!

Szeretnél Te is vezető lenni?
Tudj meg mindent a jelentkezésről itt.

Legyél Te is Támogatónk!

Te is szívesen állsz egy jó ügy mellé?
Akkor keress minket a cisvhungary [at] gmail.com email címen!