11 éves korosztály

Village tábor

Biztonságban, családias hangulatban, külföldi táborozás 11 éves gyerekeknek. A Village programban résztvevő gyerekek egész életre szóló, szép élménnyel gazdagodnak.

Négy hét Village tábor

A Village egy négyhetes nemzetközi tábor, melyben 12 ország delegációja vesz részt. Egy delegáció általában 2 fiúból, 2 lányból és egy felnőtt vezetőből áll. A vezetők munkáját 6 Junior counsellor segíti, ők olyan 16-17 éves CISV-önkéntesek, akik gyerekkorukban jó eséllyel részt vettek egy hasonló programban. A tábor vezetését, technikai feltételeinek biztosítását egy 4-5 fős helyi CISV-sekből álló csoport látja el. Évente körülbelül 50 ilyen tábort rendeznek, a világ több pontján.

A tábor célja

A tábor célja, hogy a résztvevők a közösen szervezett programokon keresztül megismerjék egymást, és megismerjék saját kultúrájukat. A négy hét alatt a vezetők különböző sport, kulturális és szabadidős programokat, játékokat szerveznek. A programok toleranciára nevelnek, és az együttműködő készség, interkulturális életmód elsajátítását célozzák meg. A résztvevők négy héten keresztül egy nagy családként élnek együtt.

Biztonságban

A CISV szervezők tudják, hogy az aggódó szülők számára nagyon fontos a gyermekük biztonsága. Ezért a több, mint 60 év tapasztalatával szervezett tábor garantálja, hogy a legnagyobb biztonságban, és gondos felügyelet alatt lesznek a résztvevők. A CISV-nél minden vezetőt, szervezőt nagyon gondosan választanak ki, és készítenek fel a feladatokra. A programok egyik elsődleges szempontja, hogy biztonságos körülmények között legyenek a gyerekek.

Több információt itt kérdezhet meg: village [at] hu.cisv.org

Szeretné, ha a gyermeke Village táborban nyaralna? Jelentkezzen itt!

Csatlakozz a CISV-hez

Legyél Te is CISV tag
Szerezz barátokat a
világ minden tájáról!

Csatlakozz a JB-hez!

Légy Te is szervező!
A Junior Branch tagok maguk
szervezik a programokat.

Jelentkezz Leadernek!

Szeretnél Te is vezető lenni?
Tudj meg mindent a jelentkezésről itt.

Legyél Te is Támogatónk!

Te is szívesen állsz egy jó ügy mellé?
Akkor keress minket a cisvhungary [at] gmail.com email címen!