Junior Branch (JB)

A Junior Branch a 15-25 éves fiatalok számára kínál páratlan lehetőséget, hogy fejlesszék személyes és vezetői készségeiket.

CISV Junior Branch (JB) tagok fiatal, helyi fiatal CISV-esek, akik fejleszteni akarják interkulturális ismereteiket, vezetői képességeiket azáltal, hogy részt vesznek a CISV oktatói, szervezői illetve közösségi tevékenységében.  A Junior Branch tagok gyakran aktív szerepet játszanak a CISV nemzetközi szervezet életében is teljes jogú képviselőik révén.

Szólaljanak meg ők maguk:

" Mi vagyunk a CISV szíve! Azok a 15 és 26 év közötti fiatalok tartoznak közénk, akik szeretik a CISV-t és annak áldásos szociális és lélektani hatásait szeretnék élvezni évközben is. Aktív részt vállalunk az itthoni Mini Camp-ek, Pre Campek szervezéséből és persze örömmel gyűlünk össze egy-egy bulizósabb estére is.

Nemzetközi látókörünk szélesítése is célunk, már második éve megyünk az európai JB találkozóra és több nemzetközi CISV hétvégén vettünk részt. Miért jó ez? Mert tanulunk egymástól...tanulunk főzni, takarítani, felelősséget vállalni, hibázni, játékot szervezni, önmagunkat elfogadni. Mert itt mindenki lehet őszinte, lehet őrült, lehet vegetáriánus vagy húsimádó, bulizós vagy csendben beszélgetos, szétszórt vagy pedáns; CISV-s mindenki lehet.

A lényeg az, hogy míg egymást ugratjuk, szép lassan, csendben egyszerű CISV-sekből aktív alakítóivá válunk mind a szervezet programjainak, mind saját magunknak."  

Szeretnél közénk tartozni? Szeretnél rólunk többet megtudni? Vedd fel a kapcsolatot itt. 

Csatlakozz a CISV-hez

Legyél Te is CISV tag
Szerezz barátokat a
világ minden tájáról!

Csatlakozz a JB-hez!

Légy Te is szervező!
A Junior Branch tagok maguk
szervezik a programokat.

Jelentkezz Leadernek!

Szeretnél Te is vezető lenni?
Tudj meg mindent a jelentkezésről itt.

Legyél Te is Támogatónk!

Te is szívesen állsz egy jó ügy mellé?
Akkor keress minket a cisvhungary [at] gmail.com email címen!